Bokningsförfrågan
0498-201250
meeting.visby@scandichotels.com
På hotellområdet kan ni som grupp mötas i en avspänd atmosfär med alla bekvämligheter ni behöver väldigt nära. Scandic Visbys konferenslokaler är fullt utrustade för effektiva möten och en konferensvärd finns alltid att tillgå för personlig service.
Pga rådande pandemi serveras lunch på tallrik istället för buffé.
Ingår alltid
Potatis eller ris, blandsallad i skål samt smör och bröd.
Måndag
Jordärtskockssoppa med citron
Matjessill med ägg och brynt smör
Bakad blomkål med rostade mandlar
Helstekt kottletrad med pepparsky
Pekannötspaj med vaniljgrädde
Tisdag
Morotssoppa smaksatt med apelsin och chili
Svamptoast med parmesanost
Timjanbakade morötter med vitlök
Örtbakad torskfilé med gräslökssås
Fudge- & chokladbrownie med bärkompott
Onsdag
Skummad skaldjurssoppa med räkor
Gubbröra på spisknäcke
Citronbakad spettskål med örtsmör
Ugnsrostad kycklingfilé med gräddig timjansås
Vaniljpannacotta med inkokt ananas
Torsdag
Blomkålssoppa med krutonger
Chevré chaud
Grillade grönsaker
Halstrad lax med citron- & dillsås
Passionsfruktscheesecake med hallonsås
Fredag
Rostad paprikasoppa med vitlök
Gravad lax med hovmästaresås
Bakad rotselleri med balsamicovinigrette
Långbakad fläskkarré med gräddsås och äppelmos
Äppelsmulpaj med vaniljsås
Lördag
Svampsoppa med örtkrutonger
Sallad på rostade betor, fetaost och rostade frön
Svampcanneloni med tomatsås
Panerad sejfilé med remouladsås och citron
Chokladmousse med rostad mandel
Söndag
Tomat- & basilikasoppa
Varmtrökt laxröra med danskt rågbröd
Ugnsrostade rotsaker med getostkräm
Rödvinskokt högrev med rödvinssås och timjansmör
Marängsviss
Med reservation för ändringar
Pga rådande pandemi serveras lunch på tallrik istället för buffé.
Förrätter
Bakad äggula, tryffeldoftande blomkålspuré, picklad lök, rostade valnötter, friterade brödsmulor
Peppar- och fänkålssotad lax, syrad gurka, vattenkrasse, rågbrödskrutong, dillmajonnäs
Gravat hjortinnanlår, svartrotscrème, picklad shiitake, havtornsemulsion, örtsallad
Rostad jordärtskocka, rökt tångkaviar, jordärtskockspuré, friterade svenska gryn, kryddkrasse
Handskalade räkor, syrad fänkål, bakad gulbeta, citronmajonnäs, rostad hasselnöt, sotad purjolök
Varmrätter
Ugnsbakad fjällrödingfilé, mandelpotatispuré, trippelroms beurre blanc, sotad bellaverde, krispig kavring, dill
Spenat- och karl-johanssvampsfylld cannelloni, skummad svampsås, babyspenat, friterad svamp, parmegiano reggiano
Ugnsrostat kycklingbröst från Bjäre, risottokrokett, persiljerotscrème, semitorkade cocktailtomater, smörad rostad kycklingsky
Kryddstekt hjortinnanlår, picklad rödlök, silverlökspuré, örtbakad palsternacka, lingonsky
Bakad rotselleri, belugalinser, rotselleripuré, stjälksellericrudité, rotsellerisky, rostad hasselnöt
Desserter
Yoghurt- och kardemummamousse, browniesmulor, bärkompott, rostade salta mandlar
Choklad- och nötganache på mördegsbotten serveras med halloncrème och halloncrisp
Jasmineteparfait med yuzucurd, rostad sockerkaka, sesamflarn och citrussallad
Mandelcrumble-pie på kanderade mandlar med äppelkompott och marsipanmjölk
Pannacotta smaksatt med vanilj, sallad på mango, ananas, chili, mynta och lime samt kokoskaka och rostad kokos
Med reservation för ändringar
Med vårt middagskoncept Sharing Dinner kan ni njuta av en härlig middag som serveras på stora, gemensamma fat direkt vid bordet. De smakfulla faten och karotterna dukas fram i omgångar vid bordet så att alla kan välja sina favoriter och provsmaka allt. Bjud in till en elegant middag där gästerna umgås på ett avslappnat och familjärt sätt.
Välj rätter från vår festmeny ovan eller prata med köket om önskemål på rätter.
Bjud in till en AW med god dryck och mingelvänlig plockmat. Ett trevligt sätt att nätverka eller samla kollegorna som ger möjlighet och utrymme för en bättre kontakt. Vi fixar maten, drycken och musiken efter era önskemål.
Förslag på AW-paket: Charkbricka med kökets urval av charkuterier och ostar samt tillbehör eller husets burgare med tillbehör inkl. en öl, vin, cider eller alkoholfritt. Pris från 165 kr/person.